Het Atelier

In het borduur- en naaiatelier ontwerpen en maken we bijzondere opdrachten.

Het Kantoor

Op Kantoor vinden alle administratieve werkzaamheden plaats die nodig zijn in een bedrijf.

De Studio

Onze afdeling Studio is de plek waar we lichte productiewerkzaamheden uitvoeren.

In het bedrijvenhotel aan de Madame Curieweg 3 in Schijndel is ons bedrijf Netstitch gevestigd. Het is een bedrijf met een missie:  het is er voor en door mensen met een beperking. Onze slogan is: ‘Verkoop je kwaliteiten, niet je beperkingen’.

Netstitch is een sociale onderneming die maatschappelijke impact maakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden en werkervaring te bieden binnen een van de drie afdelingen van Netstitch. Wij combineren op een unieke manier arbeid, zorg en opleiding.

Wij bieden werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, arbeidsmatige dagbesteding, stageplaatsen, leer- en werkplekken, werkplekken voor statushouders en nieuwkomers, certificaten en opleidingen. Mensen kunnen bij ons uitstromen naar betaald (parttime) werk in een andere organisatie of doorgroeien binnen Netstitch. 

Sinds 1999 hebben tientallen mensen bij Netstitch gewerkt, een opleiding gevolgd en arbeidsritme opgebouwd. Daarbij zien we bij alle leermedewerkers een grote groei in ontwikkeling en vertrouwen.

Wij zijn momenteel druk bezig met het vernieuwen van onze website. Leuk als je regelmatig terug komt op de website! Een aantal van onze artikelen kun je alvast bewonderen op onze Facebookpagina en Instagram.